Borsos Levente

Ma numesc Levente Borsos si sunt antreprenor. Am visat mereu la lucruri mărețe şi nu am renunțat niciodată la idealurile mele aşa cum nu i-am lăsat nici pe alţii sa mă îndepărteze de la ele. Mă concentrez mereu asupra propriei evoluții si niciodata nu îmi fac griji despre ce anume voi reuşi să obţin. Consider că succesul şi toate celelalte atribute ale sale tind să fie atrase tocmai pentru ca dovedesc că pot aborda chiar şi cea mai măruntă realizare cu integritate, vointa , perseverenta si multa munca.

Cei 20 ani petrecuti in cadrul companiei World Mediatrans au fost plini de provocari si realizari care au dus la o dezvoltare si o evolutie personala extraordinara. Am construit si condus echipe de management si vanzari bazandu-ma pe colaborare, initiativa colectiva precum si pe curaj, curajul de a-mi asuma riscuri. O cultura constructiva de echipa este esentiala pentru performanta.

Am fondat compania Business & Logistic Management , pe care am crescut-o din nimic. Consider că fiecare din noi am fost creați pentru a reuşi, nimic n-ar trebui sa ni se para imposibil, pentru ca, de fapt, nimic nu este imposibil.

Viata este plina de optiuni si alegeri. Indrazneste!