Madalin Frunza

Inca de la varsta de 17 ani cand am vrut sa plec pe picioarele mele am fost condus de dorinta de a fi independent, de a avea bunastare si armonie in jurul meu. Iar pentru a atinge aceste lucruri am inceput sa imi pun o multime de intrebari.

Ce am de facut pentru a avea bunastarea finaciara fara griji ?
Ce am de facut sa fiu mereu sanatos ?
Care sunt secretele oamenilor de succes ?
Oare oricine poate avea succes ?

Am tot avut raspunsuri variabile de la o zi la alta. Este usor si stai pe margine si sa analizezi pe altii, sa critici sistemul sau conjucturile. Pe parcurs mi-am dat seama ca pot afla cu adevarat raspunsul la aceste intrebari doar implicandu-ma in activitati concrete care ma puteau conduce la rezultatele dorite.
Astfel am luat decizia de a dezvolta afacerea CaliVita international, activitate care nu implica investitie financiara. A urmat o perioada de pregatire si formare deoarece se pare ca nu ma nascusem invatat cum de altfel credem cu totii pe la acea varsta. Bineinteles a urmat si o perioada de munca efectiva, a trebuit sa sustin prezentari in public, sa fiu nevoit sa stabilesc intalniri de afaceri cu oameni mai in varsta decat mine si cu experienta in domeniu.
Marea statisfactie a fost ca dupa aproximativ doi ani de formare si munca rezultatele m-au calificat ca cel mai tanar manager in companie, iar prima revelatie am avut-o la varsta de 20 de ani cand am reusit sa ii arat unui director care m-a luat peste picior ca eu castig mai bine decat el.
Astazi dupa 20 de ani de activitate, am sustinut peste 500 de prezentari in public, am format o echipa de peste 4000 de oameni in CaliVita, am infiintat un Centru Medical si o companie de videomarketing.

Acum pot spune ca am vazut si trait raspunsul la intrebarile de la 17 ani si mi-am propus sa impartasesc cunostintele acumulate cu fiecare persona care isi doreste sa evoluze si este convinsa ca invatarea si vointa stau la bazele succesului.