Florin Smeu

Numele meu este Florin Smeu si de profesie sunt doctor de cuvinte. Fiind pasionat de comunicare, am creat o metodologie cu ajutorul careia ajut firmele sa aiba o comunicare strategica cu piata dar si in interiorul echipei, intersectand neurostiinta cu concepte de comunicare, public speaking, sales si programare neurolinvgistica.

Sunt singurul trainer care te invata cum sa iti folosesti corpul, vocea, dar si ce cuvinte anume sa folosesti pentru a vinde cu putere mesajul tau, indiferent ca vrei sa semnezi un contract sau sa iti convingi iubita sa se uite la meci cu tine.

Practic, vei avea in permanenta control in conversatie si vei alege, in functie de personalitatea ta, ce tehnici sa folosesti din cele pe care le invatam impreuna in zilele de training.

In ultimii 3 ani am lucrat cu peste 800 de oameni, din industrii diferite, inclusiv cu echipa antrenorului de afaceri, Lorand Soares Szasz.

Comunicarea e ca dragostea … poate muta muntii din loc, dar nimeni nu stie cum o face … asa ca eu iti propun sa dam cortina la o parte si sa descoperi cel putin 12 tehnici puternice cu ajutorul carora sa inveti sa comunici mai bine, indiferent ca vrei sa ai relatii mai bune sau vanzari mai multe.


Categorii training Florin Smeu

-neurostiinta comunicarii
-comunicare non violenta
-public speaking
-programare neurolingvistica
-bazele comunicarii (non-verbal, para-verbal, structuri de frazare)
-tehnici de comunicare avansate (puterea intrebarilor, auditul acuzarii, pauze strategice, empatie tactica, etichetare, mirroring)
-inteligenta emotionala